top of page
  • mervesevinc

Kendi Şifa Sürecinizi Destekleyin

"Çaba hayata anlam veren seylerden biridir. Çaba sizin bir şeyi gerçekten önemsediğinizi ve bu önemsediğiniz şey için çalışmaya istekli olduğunuz anlamına gelir." Carol Dweck




Kişisel gelişimimizle ilgilenmeye başladığımızda kendi potansiyelimizi ve hayatımıza dair pozitif olasılıkları keşfetmeye başlarız . Gününü kurtarma ve hayatta kalma bilincinden, kurban zihniyetinden kurtulur yaşamda pasif bir rolden aktif bir role geçeriz.


Büyüme odaklı zihniyete geçtiğimiz zaman öğrenmek ve gelişmek için fırsatlar görürüz. Öğrenme ve gelişme isteği bilgisizlik ve yetersizlik kökenli değildir. Tersine bilgisiz ve yetersiz hisseden insanlar bilgiden ve öğrenmeden kaçar, kendi kırılgan egolarını koruyabilmek için sabit fikirlerle, alaycılık ve öznel gerçeklerle inşa ettikleri duvarların içine kapanırlar. Oysa öğrenme ve gelişme isteği daha iyi bir yaşam için olasılıkları hayal edebilme cesaretiyle alakalıdır. Kendi gücünü kabul edebilmek ve değişim için sorumluluk alabilmek cesarettir.

Kendinizle Yüzleşin

Reiki size şifa için bir alan yaratır, o alanda kalıp kalmamak ise sizin kararınızdır.

İsteklerinizle ilgili yapabileceğiniz ilk şey kendinize dürüst olmaktır. Örneğin duygusal rahatlamayı ve stresten arınmayı isteyen kişi dünyasında gerçekten buna yer olup olmadığını kendine sormalı, vereceği cevapla yüzleşmelidir. Gün içinde insanlarla olan konuşmalarınıza ya da düşüncelerinize dikkat edin. Kendinizi negatif bir düşünce, ve diyaloğun ortasında bulduğunuzda onları pozitifle değiştirmeye çalışın.


Bunu belli bir süre denedikten sonra ne hissediyorsunuz? Eğer bunalmış ve “Ben bunla uğraşamam.” diyorsanız, bu en başta sizin hayatınızda bu rahatlamaya ve pozitife yeterli yer olmadığı anlamına gelir. Düşüncesine bile katlanamadığınız bir şeyin hayatınızın önemli bir gerçeği haline dönüşmesini beklemeniz mantık dışıdır.


Hayatta Her Şey Emekle Var Olur

Ruhsal ve fiziksel iyileşme ve güçlenme istikrarlı çabayla kazanılınır.

Reiki size iyileşme kapasitenizi hatırlatır ve pozitif değişiminize ivme katar. Fakat kişi kendi enerjisi ve yaşamı üzerinde mutlak güce sahip olandır. Değiştirmeniz gereken alışkanlıklar, üstünde çalışmanız gereken şeylerden kaçtığınız sürece enerjisel olarak eviniz (bedeniniz) temizlense bile o ev kısa sürede tekrar kirlenecektir. Bu yüzden lütfen kendi şifanızı pozitif düşünce ve davranışlarla destekleyin.




bottom of page